CV ja eettiset ohjeet

Näillä sivustoilla on monenlaista blogistia, harvalla kuitenkaan on kaiken kattavaa CV:tä itsestään ja eettisiä ohjeita, kuinka hänen sivustollaan toimitaan.
Lähdetäänpä liikkeelle, tässä oma tarinani, sekä eettiset ohjeet tälle sivustolle.

CV
– olen toiminut tahkon kierrosnopeuden säätäjänä
– olen kuluttanut monta paria kumisaappaita (Nokia) uudesta loppuun
– olen kuluttanut monta nahkasaapasparia uudesta loppuun
– olen kuluttanut monta kumiteräsaapasparia uudesta loppuun
– olen kuluttanut muutaman huopatossuparin uudesta loppuun

siinä nuo tärkeimmät pähkinänkuoressa

Lisäksi olen toiminut lukemattomissa ”päällikkötason” tehtävissä.
Armeijan olen saanut käydä aikana, jolloin äidit ja isät eivät olleet huolestuneita poikiensa kohtelusta ns. miesten koulussa.

Olen ollut monessa hauskassa tapahtumassa läsnä.

Vaan, jos tarvitset omasi, tai muiden henkisen-, tai ruumiillisen tilan diagnoosia, tai hoito-ohjeita,  olen kykenemätön ja haluton antamaan niitä sinulle.

Eettiset ohjeet
Kirjoitathan nimelläsi, sano suoraan mitä ajattelet. En hyväksy nimimerkkikirjoittelua, joten älä suotta vaivaudu, jos et kykene omaan avoimeen mielipiteeseen, johon kuuluu nimi.
Mikäli sinulla on jotain sanomista minusta henkilökohtaisesti, tai mielipiteeseeni liittyvää kerrothan sen minulle tällä sivustolla. Ethän mene toisen blogistin sivulle minua, tai mielipidettäni arvostelemaan, juoruamaan, teinityttömäisesti kikattamaan.
Tietenkin toisenkin blogistin sivulla voit vedota kirjoittamaani, mutta varsinainen arvostelu tapahtuu omalla sivustollani. Mikäli aloitustekstissäni arvostelen jotain kaupunginhallituksen jäsentä, tai vastaavaa, niin tottakai sinulla on oikeus ottaa kantaa myös minun tekemiseeni ja nimenomaan minun sivustollani.

Jatketaan, tarvittaessa lisään eettisiä ohjeita, CV :hen en pysty enää paljonkaan vaikuttamaan, jonkun verran lisää saappaita kuluttamalla, siinä se melkein on.

Kommentointi on suljettu.

css.php