Tuomiot

Iltalehti kirjoittaa nettisviullaan parista tuomiosta rinnakkain.
Toisessa jutussa Keski-Suomen raastuvanoikeus on tuominnut pankkivirkailijan kavalluksesta 570 000 euroa 2 vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen. Vaasan hovioikeus on vahvistanut käräjäoikeuden päätöksen.
Toisessa jutussa Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut ”miehen”, alaikäisen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 2 vuoden ja kolmen kuukauden ehdottomaan vankeuteen.
Tuomiolaitos on ilmeisesti hinnoitellut alaikäisen puolustukyvyttömän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön 570 000 euron rahalliseksi arvoksi.
Iltalehti kertoi miehestä, sulkumerkit ovat minun kommenttini tekijästä.

Kommentti artikkeliin “Tuomiot”
 1. kuningasjätkä sanoo:

  Se tämä lapsenraiskaaja on varmaankin saanut alennusta tuomioonsa syystä, että on toiminut pakottavan tarpeen vallassa.
  Rahojen kavaltaja taasen lie toiminut ihan pahuuttaan?

  Ne on nämä tuomioistuinten päätöksen niin kummallisia, ei niitä maallikko voi aina käsittää…

  Niinkuin nyt esin jos ajat autolla ylinopeutta ja saat sakot ja ajat kohta uudestaan ylinopeutta ja saat jälleen sakot, niin rikoksenuusijana saatkin tuplarangaistuksena vielä ajokieltoa.

  Mutta jos raiskaat lapsen, saat tuomion ja tuomion täytäntöönpanoa odotellessasi taas raiskaat avuttoman lapsen, niin tuollaisen rikoksen uusija saakin alennusta uudesta tuomiostaan, kun ne joskus yhdistetään?? ja voipa olla niinkin että tuomio hovissa muuttuu ehdolliseksi…..

  (vitsi) Vähemmistökansalainen oli joutunut vankilaan ja venkulat kyseli että minkäs takia jouduit tänne? ”Hai mie tapoin puukolla miehen” oli vastaus. Myöhemmin tulikin tietoon että tuomio oli tullutkin eläimeen sekaantumisesta, jolloin vähemmistökansalainen totesi; ”Haii, tuomio onkii muuttunt hoviss..” (vitsi)

css.php